About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

lauantai 12. lokakuuta 2013

Miehelle

Tällä Whimsy Stampsin "Smart Aleck" leimasimella leimasin Tankulta eräässä Paperinauhan askarteluillassa muutaman kuvan tussipaperille. Taivaan värittely olikin sitten haastavaa: halusin siitä sarjakuvamaisen tasaisen, mutta eihän se copiceilla meinannut onnistua. Lopulta leikkasin post-it lapusta maskin ukkelin ja talojen päälle ja värjäsin taivaan Distress Inkeillä ja kahvalla! Ei siitä ihan tasainen tullut, mutta eipä näy tussin viivat. Paperit valitsin Simple Storiesin valikoimasta ja siluppulaatikosta.Ei kai miehille tarkoitettujen korttien aina tarvitse olla ruskeita, mustia tai sinisiä???

3 kommenttia:

  1. Niin magee leimakuva. Värittelyt on onnistunut nappiin :)

    VastaaPoista
  2. Juuri linkittelin sua omaan blogiini, (leiman lainaajaksi) niin huomasin täälä tutun näköisen miehen :) Tosi mahtava kortti! Makeet värit!

    VastaaPoista