About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Rubbernecker

Ihastelin joku aika sitten SannaS:n blogissa näillä Rubberneckerin leimasimilla tehtyjä kortteja ja pyysin Sannaa ottamaan Korttitalkoisiin jonkun niistä mukaan... Sunnuntaina Eurajoella sitten lähdin kokeilemaan Distress Inkien ja Distress Markereiden kanssa leikkimistä ja tällaista sain aikaiseksi:


Aikasta ihania, suhteellisen nopeita tehdä, yksinkertaisen tyylikkäitä ja tekstejäkin on osassa valmiiksi mukana! Valmistajan sivulla tekniikkavideot näiden käyttöön, osoitteessa:

2 kommenttia: