About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Koruilua...

Blogini kuvailussa kerron tekeväni myös koruja, mutta olenkohan koskaan postannut tekemiäni koruja? Viime aikoina olen tehnyt vain muutamat puuhelmikorut, mutta nyt loman alkajaisiksi aloin siivoamaan korutarvikevarastoja ja löysinkin sieltä kaikkea ihanaa. Arvaakohan kukaan mikä mahtaa olla lempivärini tällä hetkellä?Parit rannekorut ja korvakorut. Oikeanpuoleisen rannekorun Domino-palikka on Priman, pakkauksessaan ei kovin houkutteleva kullanvärisessä, halvannäköisessä korupiikissä. Vaihdoin palikoihin paremmat korupiikit ja tästä saattaakin tulla yksi mieluisimmista koruistani...
Tähän otin mallia minulla jo olevasta korusta....
Kesällä voi käyttää myös mansikka-korvakoruja, mansikat olen tainnut ostaa Norjan reissulta Bikubenista pari vuotta sitten. 

Näillä kelpaa lähteä kesälomalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti