About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

torstai 17. tammikuuta 2013

Kolme kuukauttako tässä ehti vierähtää viime postauksesta???

Kyllä, siitä tosiaan on jo ylikin kolme kuukautta kun viimeksi jotain tänne postasin. Katkaistaan tämä tauko nyt - joulukortilla. Omien joulukorttien kanssa kävi taas, niin kuin monena muunakin vuonna, että viime tinkaanhan ne jäi. Kiireellä ja pikkupakolla ne rustattiin kasaan ja jäivät blogiin kuvaamatta. Muutimme tähän uuteen taloon loka-marraskuun vaihteessa ja muuttokin toi pienen pakollisen tauon askarteluuun tavaroiden ollessa laatikoissa. Myöhemmin laitan kuvia askarteluhuoneestanikin...

Mutta nyt tähän joulukorttiin, päätin jouluna, että koska joulumieltä riittää vielä joulun jälkeenkin, teen joitakin joulukortteja valmiiksi jo seuraavaa joulua varten, tässä yksi niistä:

leimasin: Saturated Canary Candy Cane, väritetty copiceilla
taustapaperit: Echo Park ja October Afternoon

Uusilla postauksilla jatketaan taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti