About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

torstai 6. syyskuuta 2012

Lisää joulukortteja...

Nämä Waltzingmousen leimasimet hankin jo viime vuonna, mutta en tainnut korteiksi asti saada. Waltzingmousen blogissa on upeita yksinkertaisen kauniita kortteja, joista sain innoituksen näihin nopeasti valmistuviin kortteihin:leimasin: Seasonal remedies -setistä, leimattu Mementolla tussipaperille
taustapaperit viime joulun Echo Park -setistä Seasons Greetings

1 kommentti:

  1. Oli kiva nähdä eilen pitkästä aikaa! :) Mukaan tarttui aika tavalla joulukorttimateriaalia, kyllähän niiden tekeminen jo alkaa pikkuhiljaa kutkuttaa.

    Kivoja nuo ohuet nyörit tuollai solmittuna! :)

    VastaaPoista