About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

maanantai 13. helmikuuta 2012

Piiiiitkästä aikaa...

Sain vihdoin ja viimein vaihdettua jouluisen taustan blogista pois ja nyt olisi luvassa myös uutta korttia, jolla samalla osallistun Kraftin Kimmien haasteeseen Pearls and Pins:

leimasin: Kraftin Kimmie Canine Capers, väritetty copiceilla


Joulun jälkeen olen hieman laiskasti kortteillut, töissä on ollut kiirettä ja käväisinpä vielä pari viikkoa maailmalla ottamassa auringon säteitä ihoon, reissukuvia laitan pari kappaletta näytille myöhemmin...Tästä se taas lähtee!

3 kommenttia:

  1. Oh, my!!!! I LOVE this! I just picked up this set a few weeks ago and have been aching to take for a spin. You've inspired me to get it inky. Fab work! Thanks for joining the challenge this week at Kraftin' Kimmie Stamps! Hugz, Cheryl

    VastaaPoista
  2. Kiva kortti; ressattuja reunoja, kauniit kehykset, ja ekokartonkia, tykkään kovasti!
    Hyvää Ystävänpäivää.

    VastaaPoista