About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Taas hieman uutta tyyliä korttiin

Tinksitiina vinkkasi erääseen blogiin, jossa tekijällä on selkeästi täysin oma tyylinsä tehdä toinen toistaan upeampia kortteja, tästä pääset tutustumaan Inge Grootiin! Tähän korttiin koitin löytää hieman hänen tyyliään. Toisaalta olin netissä katsellut ja haaveillut Whiff Of Joyn leimasimista, joita minulla on vain pari ennestään, joten pitihän sitä käväistä Paperinauhassa hakemassa suurimpaan nälkään pari WOJ-leimasintakin!

leimakuva: Whiff Of Joy Dancing Willow
väritetty copiceilla, kuinkas muutenkaan
teksti Paperinauhasta, kehysleimasin The Waltzing Mouse
taustapaperit: Echo Park Little Girl ja My Minds Eye Tickled Pink

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti. Kiva kokonaisuus, joka toimii. Hienoa värien käyttöä.

    VastaaPoista
  2. Piti heti käydä kurkkimassa blogia, hyvin oli Inge yhdistellyt ihan eri tyylisiä papereita huolettomasti yhteen. Itsekkin olen tässä yrittänyt jtn uutta inspistä hakea...

    VastaaPoista