About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

perjantai 10. joulukuuta 2010

Kraftin Kimmie -haaste #57 - Let It Snow

Viime tunneilla päätin vielä tehdä kortin myös Kraftin Kimmien haasteeseen ja tietysti näillä kivoille Kraftin Kimmie -leimasimilla, joista yksi uusi leimasin tipahti tänään postiluukkuuni palkintona aiemman haasteen voitosta. Tämän kertaisena haasteena oli kuitenkin lumi ja tämä Willard oli ainoa, jonka sain aiheeseen yhdistettyä. Toisaalta lumiaihe innoitti käyttämään näitä BoBunnyn ihania papereita, joista pidän kyllä kovasti vaikken muuten sinisestä niin tykkääkään.Willardin taustalle stanssattuun kuvioon embossasin Stempelgleden lumihiutaleita. Ihan tuli kylmä näillä viileillä sävyillä:

2 kommenttia:

  1. TAAS aivan hurmaava ja hienosti toteutettu kortti, sinä se osaat!!!!!

    VastaaPoista
  2. oi, upeita kortteja sulla täällä! tässäkin kortissa on aivan mahtavan talvinen tunnelma sekä todella upeita yksityiskohtia!

    VastaaPoista