About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

lauantai 28. elokuuta 2010

Hieman tavanomaisesta poikkeava rippikortti

Onko aina niin, että vasta viime hetkellä saa aikaiseksi kortin johonkin tiettyyn omaan tarkoitukseen. Kuten minä eilen illalla siskonpojan rippikortin kanssa... ja jostain syystä oli sama homma kuin usein vaatteiden kanssa eli eihän minulla ole mitään leimasinta (vaikka on niitä oikeasti melkoinen läjä), joten eikun Paperinauhaan pieni pyörähdys ja jouduin vielä päätymään näihin "isopäisiin" farmareihin, joita en joku aika sitten olisi mistään hinnasta ottanut. Mutta tässä kortissa ne alkoivatkin näyttää ihan hyvältä vai mitä?

leimasin: Greeting Farm My Guy Ian, teksti Paperinauhan setistä
taustapaperit: Basic Grey Oliver -setistä
väritykset Copiceilla
Chipboard napit "hammaslangalla", pari haaraniittiä ja chipboard-kirjaimessa punaista Fun Flockia

2 kommenttia:

  1. On kyllä just passeli kortti nuorelle miehelle rippipäivänä. Saaja on varmasti iloinen tämän saadessaan!

    VastaaPoista
  2. Minä tykkään just näistä poikakuvista kovasti! Ja tästä kortistakin tykkään tosi paljon, just sopivasti on särmää ja katu-uskottavuutta nuorukaiselle.

    VastaaPoista