About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

maanantai 28. kesäkuuta 2010

Juhannuksesta selvitty....

...vaikka melko rauhallisin tunnelmin sitä vietettiinkin. Askarteluinspiraatiota hakiessa päätin kuvata tämän askartelunurkkaukseni ja uusimpia hankintoja. Näitä Tim Holtzin uusimpia papereita vain ei meinaa malttaa käyttää, niin ihania ovat. Esittelin tässä myös ystävälleni harrastusta ja Cuttlebug sai aikaan melkoisen naurun: "onko tuollaisiakin laitteita?"

Tässä kuvassa onneksi näkyy vain murto-osa tarvikkeista, ja pöytäkin on melko siisti...

Näitä olen toistaiseksi vain ihastellut...
ja

nämä perhosleimasimet löytyivät Helsingin Akateemisesta kirjakaupasta ja yhden niillä tehdyn kortin olen tänne blogiin jo aiemmin laittanut - tänne


Lisäksi yksi - ja ensimmäinen - tilauskortti
leimasimet: Magnolia
väritykset Distress Refilleillä
Taustapaperi: Prima Marketing Rasberry Tea ja Shabby Chic
Perhonen Tiimarista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti