About Me

Olen lähes neljäkymppinen, lähinnä korttiaskarteluun hurahtanut, naisihminen Etelä-Pohojanmaalta. Kortteilun aloitin syksyllä 2009 ja blogin aloitin tammikuussa 2010 - tämä harrastus on todella vienyt mennessään! Joskus myös ompelen ja korujakin olen tehnyt. Suunnitelmissa on jo pitkään ollut Art Journalin aloittaminen sekä Mixed Median käyttäminen korteissa ja canvaksilla. Joskus myös kudon ja virkkaan, ainakin aloitettuja töitä ja lankavarastoa on kertynyt melkoisesti. Yritän myös lisätä yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta Seinäjoen lähiympäristön askartelijoiden keskuudessa Anonyymit askartelijt -blogin ja facebook-ryhmän kautta - tervetuloa mukaan!

torstai 15. huhtikuuta 2010

Onpas taas aikaa kulunut edellisestä päivityksestä...

Tässä välin olen kuitenkin ehtinyt käydä Lapissa laskettelemassa ja kiitokseksi mökistä lähti seuraavanlainen A5-kokoinen kortti:

Leimasimet: Magnolia, ruusut maskattu Tildan alle ylösalaisin, väritykset Distress Ink -refills
Distress Ink refill -pulloista Minimisteriin tehty oranssi "glimmer mist", jonka kimallus ei valitettavasti näy kuvassa, Stickles -kimalleliimaa myös kuvan ympärillä ja ruusuissa

Sisäsivultakin vaihteeksi koristeltu, kun tuolle vihreälle kartongille olisi muutoin ollut vaikea kirjoittaa:
Perhoset ja kirjoitusalue Spellbindersin stansseilla
kiehkura: Bosscut

Keväistä teemaa voidaan jatkaa myös Penny Blackin Slapstick (eli EZmount)-kissalla:


Toivottavasti saadaan lisää tällaisia EZmount-leimasimia myös Penny Blackilta sillä vievät tilaa huomattavasti vähemmän kuin puupalikalliset, vaikkakin näille slapstick-leimasimille täytyykin sitten hankkia säilytyskoteloita. (joita olisi kyllä paksumpina myös puupalikoillekin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti